torstai 13. marraskuuta 2008

Olen TUR-VOK-SIS-SA. Kun raavin kutisevia reisiäni, sain mustelmia, kun iho on niin pingottunut. Yök. YÖK. Miten kehoahdistusta voisi paeta terveellä tavalla, itseään satuttamatta?

7 kommenttia:

Nana kirjoitti...

Jos saat joskus tietää tuohon vastauksen, ole kiltti ja kerro minullekin.
Voimia. <3

Erika kirjoitti...

Voitin omaa kehoahdistustani tänään käymällä koulussa ja stepissä... Urheilun ansiosta tuntuu, että kehollani on jotain toivoa :)
Voisiko se auttaa sinuakin?

Kaunis Veera kirjoitti...

Voi jes löysin blogisi uudelleen :) Luin tätä joskusmuinoin mutta osoite hävisi viruksen mukana. Tämä nyt ei varsinaisesti liittynyt mihinkään, kunhan innostuin tajutessani..

Bambi kirjoitti...

tuskallisen pitkän etsinnän jälkeenkään en ole löytänyt itselleni vastausta samaan kysymykseen - toivottavasti sinulla on parempi tuuri. <3

mä en koskaan saisi itseäni niin piippuun että olisin tyytyväinen; tuntuu pelkästään, että olen liian heikko ja että mun pitäisi jaksaa vielä enemmän, heikotus ja kipu on vain rangaistuksia siitä etten ole tarpeeksi vahva. :p toisaalta loogisesti ajateltuna tämä ei käy lainkaan järkeen, mutta.. eikai tässä ole muutenkaan mitään järkeä. :f

voimia. <3

Anonyymi kirjoitti...

Koita keksiä itsellesi jokin keino.. Enempi liikuntaa? Peilit pois? Äh.. Mä en oikein osaa auttaa.. :(
Älä kuitenkaan raavi, aiheuttaa vain pahaa.

Pärjäile<3

Erika kirjoitti...

Voi, siinä olet kyllä täysin oikeassa... Munkin kuntoilu on vähän sitä sun tätä, ihme sinänsä, sillä sen jälkeen tulee hyvä olo.

Ehkä oon laiskiainen.. :(

control freak kirjoitti...

äidillä ja mummilla on c-kuppi ja itelläni ihan mitättömät joku aa...

ei kasvanu pisaraakaan isommiksi senkään jälkeen, kun lihoin about 10 kiloa... :(