keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Sittenkin

Katso nyt! Luulit, ettet koskaan pääsisi pois sieltä, missä kärsit niin paljon. Mutta nyt kaikki on hyvin, selvisit talvesta ja keväästä, olet nyt elossa ja elämä riittää. Sinä rohkea tyttö, osaava nainen, vahva ihminen, sinä jaksoit taistella ja jaksat edelleen. Sinä pystyt muuttumaan ja muuttamaan, oppimaan virheistäsi ja vähitellen liityt takaisin maailmaan. Pimeys ei ollutkaan lopullista, vaikka olit siitä niin varma. Ihmeitä ei tapahdukaan vain kirjoissa ja satujen maailmoissa, vaan ne on mahdollista kokea itse, elävästi ja palavasti. On ihme, että olet elossa! Olet nyt rikkaampi kuin koskaan, sillä millään miljoonilla ei voisi ostaa vapaaehtoiseen hautaan menetettyä nykyhetkeä.

On ihmisiä, jotka rakastavat ja joita rakastat. On poika, jonka hymyä et saa koko yönä mielestäsi ja jonka takia valvot aamunkoittoon levottomana. On neljä vanhaa ystävää, joiden näkemistä odotit ilolla pitkästä aikaa. On avoimia ovia ja ikkunoita, uusia tuulia ja menneitä myrskyjä.

6 kommenttia:

suttuli kirjoitti...

Pakko sanoa vain... blogiasi on hienoa seurata.
Itellä samantyyppisii ongelmia.

Ihana teksti.

meri kirjoitti...

<3 ihanaa, ihanaa. ihanaa. sinä urhea nainen.

ebba kirjoitti...

no kiitos((: ja eikäeikä, pahin meni jo ohi, heti heinäkuun 16. jälkeen. olen ehkä maailman huonoin ihminen päästämään asioista irti, hitto mikä nostalgiannälkä mua riivaa.. no, seuraava itkuparkuhaikeus kun täytän 19:D

Maailman Ihanin Teksti. Tuli kylmät väreet<3

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta nyt kaikki on hyvin, selvisit talvesta ja keväästä, olet nyt elossa ja elämä riittää. Sinä rohkea tyttö, osaava nainen, vahva ihminen, sinä jaksoit taistella ja jaksat edelleen. Sinä pystyt muuttumaan ja muuttamaan, oppimaan virheistäsi ja vähitellen liityt takaisin maailmaan. Pimeys ei ollutkaan lopullista, vaikka olit siitä niin varma." toi pätkä sun tekstistäsi kosketti todella paljon.

Tärkeä<3

kipusade kirjoitti...

Ihana kuulla, että olet saanut valoa elämääsi. Oon todella todella iloinen sun puolestasi. Olet niin kaunis, herkkä ja ihana, että olet ansainnut iloa elämääsi ihan vain olemassaolollasi!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa tekstiä!! Voin täysin samaistua kirjoituksiisi! Jatka, haluan kuulla lisää!