torstai 30. lokakuuta 2008

Tahmea torstai

Herään kahdentoista tunnin unien jälkeen, edelleen väsyneenä ja tokkuraisena. En muista, olenko vastannut tekstiviestiin vai nähnyt pelkkää unta. Kaksi kuppia pikakahvia ja kaksi kuppia teetä, uskomattoman turvonnut ja likainen olo, kamala pääkipu, johon edes särkylääke ei auta. En jaksa vastata puhelimeen, tekisi mieli heittää koko kapistus ikkunasta ulos saamaan kosteusvaurioita.

Äiti soittaa monta kertaa päivässä ja tiedän jo etukäteen sen asiat: mitenkäs se osasto, mitä jos kuitenkin muuttaisit takaisin kotiin, onko sun nyt fiksua tehdä niinjanäinjanoin, sulla on liikaa aikaa istua ja murehtia omaa napaasi, ottaisit nyt vaan itseäsi niskasta kiinni. Ottaisit niskasta kiinni! No minäpä otan. Hmm... Vähän lyhyttä karvaa, muutama finni, ihonalainen rasvakerros. Miten tämä nyt auttoi bulimiaan ja masennukseen?

En jaksa tänäänkään taistella. Raahaudun kohta kauppaan ja luovun turhista paastokuvitelmista tämänkin päivän osalta. Ei tee oikeastaan mieli ahmia, muttei tee mieli olla ahmimattakaan. Tarvitsen jotain täyttämään tämän huutavan tyhjyyden, turruttamaan ajatukseni ja viemään huomion pois paksuudestani, löysyydestäni ja likaisuudestani. Voisinpa vaihtaa seuraa, olen niin kyllästynyt omaani.

4 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Suklaajäätelö helpottaa kaikkiin murheisiin! ;)

milkyoolong kirjoitti...

Hei, tyttö, jos oikeasti meinaat mennä päin terveellistä elämää kuten kuvauksessasi sanot niin ei paastoamisessasi ole mitään järkeä vaan voi luoja täsmäsyömisessä, tiedät sen kyllä.

Carolina kirjoitti...

Okei, kiitos vinkeistä :) Yritänkin aina lukea jotain kirjaa tai lehteä ja rentoutua. Valitettavasti aika ei usein riitä :/ Älä ole liian ankara itselle vaan kokeile vaikka välillä positiivisempaa kannustusta ja ajattelua :) tiedän kyllä ettei se ole aina helppoa mutta mutta voimia sulle (:

Erika kirjoitti...

Voi ei. Tekisi mieli hakea sinut sieltä pois ja pitää poissa ahminnasta. Se vaan ei oikein onnistu.
Yritä tsempata. Roskaruoka ei ole niin hyvää, kuin mitä luullaan. Pari perunaa ja tonnikalaa tekee taas hyvää fyysisesti ja henkisesti :)
t. tyttö joka just söi pitsaa ja puol kiloo karkkia, eikä ees oksenna