lauantai 25. lokakuuta 2008

Kelloja siirretään, ahmimisen lopettamista ei

Nyt on se kauan odotettu huominen. Nimenomaan se huominen, jolloin aloitan laihduttamisen toden teolla, jolloin lopetan ahmimisen, jolloin oikeasti käyn aamulenkillä, jolloin en vietä 12 tuntia jääkaapin ja vessanpöntön välillä ryntäillen ja jolloin alan hoitaa muitakin asioita. En enää halua siirtää mitään uudelle "huomiselle". Asiat eivät muutu sen helpommiksi vielä yhden yön, vielä yhden ahmimiskerran, vielä yhden torkkuherätyksen tai vielä yhden ruokakrapulan jälkeen. Asiat vain pahenevat mitä enemmän niitä lykkää; kynnys kasvaa korkeutta ja tavoitteet hipovat taivaita.

The Plan on nyt valmis ja wordissä odottamassa tulostusta (jos viitsin, toisaalta säästän paperia, jos en tulosta). Pyhässä yksinkertaisuudessaan suunnitelmani koostuu seuraavista palikoista:
-kuutena aamuna viikossa hölkkälenkki (aluksi 30 min ja vähitellen lisään matkaa, kunnes marraskuun lopulla juoksen 60 min)
-kuutena iltana viikossa lihaskuntoa, aluksi ilman painoja ja parin viikon jälkeen säädettävien käsipainojen kera - väh. 30 min treeni+venyttelyt
-lisäksi mahdollisimman paljon hyötyliikuntaa
-pyrin syömään alle 700 kcal päivässä, mutta jos on juhlia tai jotain erityistä, voin joustaa
-neljä ateriaa päivässä: aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala
-mikään ei ole kiellettyä, mutta yritän syödä lähinnä kasviksia, hedelmiä, rasvattomia maitotuotteita, vähärasvaisia proteiininlähteitä, puuroa, näkkäriä, sokeritonta mehukeittoa, tomaattimurskaa jne.
-kahvia, teetä, pepsi maxia, vissyä yms. rajattomasti
-paljon vettä!
-otan joka päivä monivitamiinin, kalaöljyä ja kalkkitabletin
-pidän päivärytmin tasaisena ja nukun mahdollisimman paljon

Läskit saa kyytiä niin että lotisee! >:/

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

On ne ihanii:) Kuulostaa aika rankalta toi sun 700kcalin ruokajutska. Se aiheuttaa helposti ahmimista. Kannattaa nostaa ainaki 1200 tai ees 1000. Löysin eilen sivun jostaa hyväterveys lehen sivuilta. Joku kiloklubi.fi, siel oli ihan hyvii artikkeleita liittyen laihutuksee:)

Anonyymi kirjoitti...

Tota.. kannattaa nostaa mielummin heti, ni ei tuu ees mieli ahmii. Helpommalla pääsee. No, ite saat päättää, mut luultavasti helpommalla pääset jos nostasit heti. :)

SmilingGirl kirjoitti...

kiitos!:) kuvassa on itseasiassa huippumalli Agyness Dyen...

memmaw kirjoitti...

oho, joo :---) kiitos.

Cindynna kirjoitti...

Minäkin olen ötökkäkammoinen, mutta siltikin noita tulee kuvattua (kiljumisen kera). :D Mutta kiitos, kivaa että pidit kuvasta kammostasi huolimatta!