tiistai 28. syyskuuta 2010

Raskasta

Mistä saa uskoa itseensä, kun jokainen yritys tuntuu vain epäonnistuvan? Taas olen viettänyt koko päivän lounaasta asti käytännössä ahmien ja oksentaen (6 kertaa yhteensä): rahaa paloi ainakin 120 euroa, olo on jyrän alle jäänyt ja puoliakaan tavoitteistani en ole tehnyt - en oikeastaan edes viidesosaa. Yksi sana: VITTU!

...ja silti aion taas yrittää. Ja taas. Ja taas. Kunnes onnistun. Huomisesta tulee pitkä ja rankka päivä, enkä oikein usko, että jaksan olla ahmimatta illalla. Mutta ylihuomenna ainakin yritän. Tässä päivässä oli yksi hyvä puoli: innostuin pitkästä aikaa tanssimisesta ja päätin aloittaa tunnit, vaikka olenkin kaikessa kehonhallintaa ja liikemuistia vaativassa toiminnassa aika surkea. Mutta se onnistumisen ilo pitkän yrittämisen jälkeen ja endorfiinihumala ovat muutaman nolon tunnin arvoisia! Tanssista olen joskus saanut jopa paremmat kicksit kuin bulimiasta, joten ehkäpä otan sen lisäaseeksi tähän taisteluun.

Eikä tämä läskiahdistus helpota sitten millään. Lihon tasaiseen tahtiin, hitaasti mutta varmasti, ja se on osasyy, miksi täsmäsyöminen tuntuu mahdottomalta. Pelkään, että ahmisin kuitenkin ja lihoisin sitten vielä enemmän. Seuraavana täsmäsyömispäivänä aion kuitenkaan nostaa kalorit vähintään 1800:an, kun enempää en uskalla vielä syödä ja vähemmällä olen ainakin ruvennut aina ahmimaan viimeistään yhden päivän kuluttua.

Joskus vaan menee hermot tähän pään seinään paukuttamiseen.

3 kommenttia:

Anni kirjoitti...

aivan liian tuttu tunne... >; hengessä mukana!

Carol kirjoitti...

Välillä huonommin, jos huomenna menisi paremmin? :)

Anonyymi kirjoitti...

This looks like a very nice place! I liked it so much and very interesting, too! Thanks for sharing the experience.
cheap flights to colombo
flights to colombo
colombo flights