perjantai 17. huhtikuuta 2009

Ihmeellisiä ilmiöitä

Jännittäviä asioita tapahtuu. Minulla on jääkaapissa ruokaa. Ja kuivakaapissa. Ja hedelmäkorissa. Ei, älkää turhaan hyppikö riemusta, en ole alkanut täsmäsyödä tai tsempannut muutenkaan. Tänään vaan sattui sellainen hassu asia, että päivän aikana viisi (vai kuusi?) kertaa ahmittuani minun ei enää tehnytkään mieli. No eihän se ihme ole, sinä sanot. Kyllähän ahmiessa imeytyy rutkasti kaloreita ja se väsyttää, kummakos se jos ei enää viidennen kerran jälkeen huvita. Mutta on se kumma! Näin ei käy minulle. Ainoa ruoka, joka minulla säilyy, on maito ja ruokaöljy, joskus muutama kananmuna. Mutta ei leipää, keksejä, jugurttia, viinirypäleitä, mandariineja, voita, kermavaahtoa, mämmiä, karkkia, suklaata, mysliä, jäätelöä, munkkeja... Paitsi tänään. Tänään ei enää tehnyt mieli, ja laitoin kaiken jääkaappiin ja suljin oven. Mitä ihmettä? Ehkä Seronil alkaa taas vaikuttaa.

Muuten olenkin aika pohjalla. Läskiahdistus vaivaa, ja kaikki muukin ahdistus. Ostin tänään laksoja ja otin niitä liikaa. Huomenna herään siis vatsanväänteisiin. Ostin myös pari siideriä taatakseni unensaantini ja huomaan jo huojuvani niiden ja nukahtamislääkkeen yhteisvaikutuksesta, joten parempi käydä maate... Kuudelta onkin jo herätys siivoamaan ja sitten ottamaan asiakkaita loppupäivän ajan.

1 kommentti:

sanna kirjoitti...

Ehkä sun rukoukseen vastattiin jollain tasolla. Suojelusenkeli tarttui hommiin.

Nyt et näännytä ittees!

Ja peru huomiset keikat ja ryöstetään yhdessä joku rikas tyyppi. Tai tehää oma versio Kevätpörriäisestä ja saadaan kahes päiväs käsiin miljuuna!