keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Leikkiä vain

Herään häpeään, syyllisyyteen, tunkeutumisiin, kipeisiin välähdyksiin:

Päiväkodissa. Pihalla oli teltta, aurinko lämmitti.
Kaksostytöt käskivät minut sisälle. Riisu housut, leikitään aikuisia. Toinen tuli päälleni, näin ne kato tekee, mut oikeesti ilman pikkuhousuja.

Ensimmäisen poikaystävän pihamökissä. Kesä silloinkin, tai kevät, ja sisällä kuuma. Hyväilin häntä housujen päältä, pysäytin hänen kätensä omalle vetoketjulleni, jälkeenpäin molempia ujostutti ja nolotti.

Vapun jälkeen, aamuyöllä Rautatientorilla Don Juan soitti kitaraa ja minä lähdin umpihumalassa hänen mukaansa, vain kävelemään yhtä matkaa. Aamulla mietin kauhuissani, olimmeko käyttäneet edes kumia. Tunsin itseni likaiseksi, hän oli pannut minut mustelmille, jätin lapun "It was nice to meet you. Have to go to work! -S"

Peteriksi hän itsensä esitteli. Hän oli viidenkymmenen, tuoksui kalliille ja puhui suomenruotsalaiskorostuksella, parransänki rohdutti huuleni ja hän laukesi kolme kertaa: kerran suuhuni, kerran sisääni ja vielä kerran käsin. Minuun sattui, kun hän yritti tyydyttää minut liian kovakouraisesti. Ihanaa, että sinäkin tulit, hän sanoi, kun feikkasin lopulta orgasmin päästäkseni piinasta. Sain ensimmäiset seksillä tienaamani kaksisataa. Ostin seuraavana päivänä uudet silmälasit.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluaisin sanoa jotakin, en oikein tiedä mitä. Liian tuttu tunne tuo miesten kanssa väkisin oleminen, tiedän miten se voi satuttaa. Minä halusin pitää salaisuuteni vielä hetken itselläni, teeskennellä, sinä taas tarvitset rahaa, onko siinä paljonkaan eroa.. Toivoisin vaan, että sinäkin löytäisit tien ulos...

Anonyymi kirjoitti...

Mä toivon sulle kaikkea hyvää. Enkä mä tiedä mitä muuta sanoa.
Tsemppiä.

Anonyymi kirjoitti...

Moi, olen uusi lukijasi :) Blogisi on ihana, koskettava ja aito. Aion lukea jokaisen tekstin alusta loppuun. Tiedän miltä tuntuu alistua toisen satutettavaksi, feikata nautintoa tai hyvää mieltä vaikka haluaisi vain karata. Haluan vain sanoa että vaikka tunnet itsesi likaiseksi, se on viimeinen sana jolla kuvailisin sinua. Vaikutat herkältä ja älykkäältä ja olen varma että löydät vielä tiesi pahasta olosta pois(hitaasti ja tuskallisesti ehkä, mutta kuitenkin). Kivaa viikonloppua! :)

-K

lasityttö kirjoitti...

olen itsekin protituution ajautunut ja nyt toivon päässeeni siitä eroon.
Se e kannata, on muitakin keinoja esim säästää, jossa ei satuta niin paljon. Pyydän että ainakin miettisit niitä!