torstai 25. syyskuuta 2008

Kaaosteoria


Huomenta vaan sullekin, nami nami pusi pusi ja ihanaa uutta päivää! Ja vatut. Ei huvittaisi yhtään, mutta enhän mä nyt voi heti alkumetreillä luovuttaa. Tänään on painettava duunia kuin viimeistä päivää, oltava sosiaalinen, treenattava ja siivottava. Uskon vakaasti, että mun kämpän sotkuisuus korreloi suoraan pääni sisältöön. Mitä suurempi kaaos ulkopuolella, sitä suurempi sotku myös pääkopan sisällä. Tällä hetkellä olemme siis yhtä kaatopaikkaa, sekä pikku kämppäni että minä. Tämä päivä on siksi aloitettava kunnon siivouksella - mikäs sen mukavampaa kuin herätä puoli viideltä muutaman tunnin unien jälkeen (näin muuten hillittömiä painajaisia) ajamaan raivaustraktorilla ympäriinsä.

Niin ja otin muuten nyt viralliset lähtömitat. Pituuttani en aio missään vaiheessa julkaista, enkä itse asiassa edes tiedä sitä ihan tarkkaan, mutta tässäpä nämä muut: (Paino on todennäköisesti turvotuksen takia melkoisesti koholla, ainakin haluan uskoa niin... Ja kuten huomaatte, mulla on PERSE. En henk. koht. tajua ihmisiä, joiden lantionympärys alkaa kasilla. Miten te sen teette?! Vai mistä kohtaa pitäisi oikein mitata? ;) No, alle metrin päästiin kuitenkin...)

Paino: 63,4 kg
Rinta: 85 cm
Vyötärö (kapein): 71 cm
Vyötärö (napa): 75 cm
Peppu (levein): 98 cm
Reisi: 53 cm

4 kommenttia:

heidi kirjoitti...

Hei!
Nykyinen saliohjelmani juu on etävalmentajan tekemä. Mutta itse asiassa jos sulla on kiinnostusta, mulla on plakkarissa toinenkin saliohjelma, joka on sekin valmentajan tekemä? :)

Olen joskus myös itsekin tehnyt saliohjelmia, joten jos kiinnostaa, voin kyllä auttaa!

Kiva löytää taas muuten uusi blogi. :) Taidan ryhtyä lukijaksi!

heidi kirjoitti...

Olisiko mahdollista saada jotakin kautta sinun sähköpostia, voisin mailata asiasta tarkemmin? :)

Ihanaa viikonlopun odotusta!

heidi kirjoitti...

Kiitos! Pistän sulle postia heti huomenna tai jo tänä iltana, kunhan saan vain koepaineet pois alta. :)

Voin hahmotella sulle saliohjelman ohelle, mikäli haluat, sen yhteyteen sopivaa ruokasuunnitelmaa. Mutta mihinkään pilkuntarkkaan viilaukseen en halua alkaa, koska sitä tuskin haluat sinäkään - ruokailun on kuitenkin oltava rentoa! :)

Tosiaan, jos kroppaansa haluaa muokata, on sali siihen oikea paikka - ja tottakai riittävä syöminen, että keho jaksaa muutoksia toteuttaa. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos<3 Voimia ja onnea myös sinun paranemiseesi, molempia tarvitaan. Sh eroon pääseminen on kyllä raskas ja mutkitteleva tie, mutta onneksi mahdollinen:)